Stasjonære tjenester

Hva er viktig for deg?
Trygghet og stabilitet! Stasjonær Hjemmesykepleie er en tjeneste som gir pleie, stell og veiledning til syke som kan bo hjemme istedenfor på sykehjem. Stasjonær hjemmesykepleie kan tilbys som et kontinuerlig tilsyn og nødvendig helsehjelp.
Ønsker du å bytte leverandør? 
For å velge eller bytte til 2Care som din leverandør av Stasjonære tjenester kontakt din saksbehandler eller fyll og send inn skjema til din bydel/kommune.

Har du vedtak på stasjonær hjemmesykepleie, kan du kostnadsfritt bruke 2Care som leverandør, i stedet for kommunen. Brukere på stasjonære tjenester som velger 2Care har faste personer som jobber fast hjemme hos bruker. Dette skaper trygghet og stabilitet.

Vi stiller samme krav til stasjonære tjenester og alle ansatte som jobber hos bruker på lik linje som i hjemmesykepleien.

Det er egen koordinator som følger opp de stasjonære brukerne våre sammen med tjenesteansvarlig sykepleier. De ansatte som jobber under stasjonære tjenester, jobber kun fast hos bruker og er ikke en del av bemanningen til hjemmesykepleie.

Ønsker du mer informasjon, råd og veiledning om stasjonære tjenester kontakt oss på tlf. eller fyll inn informasjonsskjema så kontakter vi deg.

For å velge eller bytte til 2Care som din leverandør av Stasjonære tjenester kontakt din saksbehandler eller fyll og send inn skjema til din bydel/kommune.

Link til vårt kontaktskjema Oslo Kommune

Ved spørsmål og bistand kontakt oss på tlf.

Ønsker du å utvide ditt tjenestetilbud kan du kjøpe tilleggstjenester av oss. For mer informasjon om tilleggstjenester klikk deg videre inn på kjøp av tjenester.

Link til kjøp av tjenester


Ei ung jente holder en tegning av en regnbue mot vinduet

Hvilke muligheter finnes for deg?

Legg igjen navn og telefonnummer, og vi vil ta kontakt med deg for å se på dine muligheter.
Ved å benytte dette skjema godtar du vår personvernerklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.