Praktisk bistand
Praktisk bistand kan være hjelp til å bestille matvarer, rengjøre eller hjelp til klesvask.

Hva er viktig for deg ?
Noen ganger trenger man hjelp til praktiske ting i hverdagen, og 2Care er godkjent leverandør av praktisk bistand (hjemmehjelp) i Oslo Kommune, hvor vi utfører oppdrag etter vedtak fra kommunen.

Vi ønsker å bidra til egen mestring og samarbeid mellom bruker og medarbeider. Når du velger 2Care som leverandør vil du få faste tider og fast kontaktperson. Vi tilbyr alltid et  førstegangs besøk for å legge til rette for dine ønske og behov.


Bytte leverandør? 
For å velge eller bytte til 2Care som din leverandør av praktisk bistand kontakt din saksbehandler eller fyll og send inn skjema til din bydel/kommune. Ring oss gjerne på telefon 22 59 11 00 for mer informasjon.

Med praktisk bistand fra 2Care får du din egen faste primær og sekundær person som utfører oppdraget hos deg. Du kan selv ønske deg dag og tid som du vil ha bistand fra din hjemmehjelper.

Velger du oss som leverandør, betaler du kun samme egenandel som om du hadde benyttet deg av kommunen til dette.

Ønsker du mer informasjon om 2Care og praktisk bistand ring eller fyll ut informasjons skjema så kontakter vi deg for veiledning og råd.

For å velge eller bytte til 2Care som din leverandør av praktisk bistand kontakt din saksbehandler i kommunen eller fyll og send inn skjema til din bydel/kommune.

Link til vårt kontaktskjema Oslo Kommune

Ved spørsmål og bistand kontakt oss på tlf.

Ønsker du å utvide ditt tjenestetilbud kan du kjøpe tilleggstjenester av oss. For mer informasjon om tilleggstjenester klikk deg inn på kjøp av tjenester.

Link til kjøp av tjenester

Ei ung jente holder en tegning av en regnbue mot vinduet

Hvilke muligheter finnes for deg?

Legg igjen navn og telefonnummer, og vi vil ta kontakt med deg for å se på dine muligheter.
Ved å benytte dette skjema godtar du vår personvernerklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.