Grong

Vi i HAV2Care er stolte av å være en foretrukket BPA leverandør i Grong. Vårt fokus på å tilby skreddersydde tjenester som passer til den enkelte brukers behov og ønsker, er en av grunnene til vår suksess. Vi tar hensyn til den enkeltes livssituasjon og tilrettelegger assistansen slik at brukeren kan opprettholde sin selvstendighet og frihet.

Mennesker i fokus:
Vi er kjent for våre høye kvalitetsstandarder og dyktige personale. Alle våre assistenter er nøye utvalgt og har nødvendig kompetanse og erfaring for å utføre jobben på en profesjonell måte. Vi tilbyr også kontinuerlig opplæring og veiledning for å sikre at assistentene holder seg oppdatert og kvaliteten på tjenestene opprettholdes.

Fleksibilitet og tilgjengelighet:

Vi er også stolte av vår fleksibilitet og tilgjengelighet. Vi tilbyr tjenester 24/7, og er alltid tilgjengelige for å hjelpe brukerne med deres behov og ønsker. Vi tilbyr også fleksible avtaler, slik at brukerne kan tilpasse assistansen etter behov og ønsker.

Personlig tilnærming:

Vi mener at det som virkelig skiller oss ut fra andre BPA leverandører er vår personlige tilnærming til hver enkelt bruker og deres situasjon. Vi legger stor vekt på å skape en tillitsfull relasjon mellom brukeren og assistenten, og bygger et godt samarbeid som gir brukeren trygghet og muligheten til å ta kontroll over eget liv.

Hvorfor du også burde velge oss:
Vi i HAV2Care er glade for å kunne tilby en tjeneste som gjør en forskjell i livet til våre brukere. Vårt mål er å fortsette å levere høy kvalitet og skreddersydde tjenester til alle som trenger vår hjelp.

Ei ung jente holder en tegning av en regnbue mot vinduet

Hvilke muligheter finnes for deg?

Legg igjen navn og telefonnummer, og vi vil ta kontakt med deg for å se på dine muligheter.
Ved å benytte dette skjema godtar du vår personvernerklæring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.